Ремонт на покриви от Покрив.com

Ремонт на покриви

Станков 53 ЕООД - доверие спечелено с качество!

Научете още за Покрив.com

Ремонт на керемиден покрив

Фирма Станков 53 ЕООД извършва ремонт на улуци и поставяне на нови улуци на вашия покрив.

Как се извършва Ремонт на керемиден покрив от Станков 53 ЕООД?

Върху дървените ребра са наковани дъски, които покриват целия покрив и образуват неговата дъсчена обшивка. Следва настилането на покривното фолио, неговата задача е да защитава покривната конструкция. Фолиото се разстила по целия покрив, то се застъпва с оказана ширина от 10 сантиметра и се продължава нагоре по билото. Върху фолиото се монтират и контралетвите.

Те се монтират върху гърдите с помощта на пирони или винтове, за по-голяма сигурност между тях може да се постави вулканизираща се лента за да не се компроментира хидроизолацията в зоните, където се пробива с пирон или винт. Следва фиксирането на хоризонталните или така наречени носещи летви, това става на точно определено разстояние, което се определя от размера на керемидите.

Първата летва се монтира в долния край на покрива. При избраният модел керемиди, втората летва се фиксира на 31 сантиметра от първата, след това се монтира последната носеща летва на билото. Разстоянието между тези две летви се разделя на равни части, което е много важно при монтажа на керемидите с приплъзване. Всъщност целта на това оразмеряване е горната керемида да остане цяла и да не се реже. При завършващата част на покрива се монтират капаци чрез скоби, така след това покривът е напълно готов.

Свържете се с нас сега, идваме на място и започваме веднага.